Ecuador

Tryggere lokalsamfunn, på tross av narkobandene.

Misjonsalliansen jobber primært i havnebyen Guayaquil, i de fattige bydelene nordvest i byen. Situasjonen for familiene, barna og de unge som bor her blir desverre stadig verre, fordi narkobander kriger om å bruke byen som eksporthavn for kokain, heroin og andre stoffer som skal til Europa og USA.

Arbeidet til Misjonsalliansen bygger sterkere familierelasjoner, og inviterer barn og unge til fritidsaktiviteter der de lærer gode verdier og får være sammen med trygge voksne. Byen har store utfordringer med barn som blir gravide og andre store helseutfordringer. Derfor samarbeider vi tett med helsestasjoner, som også gir hjelp til familier der de bor. For de barna som ikke passer inn i offentlig skole på grunn av funksjonsnedsettelser driver vi er tilbud med inkluderende utdanning. 

I tillegg eier vi mikrofinansbanken Banco D-MIRO, som skaper arbeidsplasser og gir økonomisk trygghet til fattige familier. Lån og sparing derfra støtter opp om arbeidet vi gjør med å gi yrkesopplæring og andre tiltak for at familier skal kunne sette mat på bordet for barna sine.

Les mer om arbeidet i Ecuador

Gi en gave

Ecuador